Navigation

Pridruži nam se na jednom od SIA 2020 događaja!Opis događaja

Tribine

Tribine približavaju svet društvenog preduzetništva studentima, kroz teme srodne temama izučavanja na fakultetu. Kroz priče uspešnih društvenih preduzetnika, delimo kako pokrenuti sopstveni biznis, boreći se za bolje društvo. Pored toga, ovo je prilika da zainteresovani saznaju sve što ih zanima o samom projektu Social Impact Award.

Seminar "Pokreni DOBAR biznis"

Seminar o društvenom preduzetništvu „Pokreni DOBAR biznis” ima za cilj da mladim ljudima od 15 do 30 godina pruži priliku da razviju ideje, dobiju znanja i savladaju alate za pokretanje sopstvenog društvenog preduzeća. Kroz seriju radionica – od toga kako doći do ideje, do njenog razvoja i kreiranja biznis modela i biznis plana, do predstavljanja ideje pred investitorima – želimo da podstaknemo mlade da razvijaju svoje preduzetničke ideje koje utiču na društvene i ekološke probleme.

Radionice "Fabrika ideja"

Na radionici "Fabrika ideja" učesnici se upoznaju sa društvenim preduzetništvom i ulaze u njegovu suštinu i terminologiju. Nakon toga mapiramo probleme u vašem okruženju i prolazimo kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća.

Radionice "Biznis modeling"

Učesnici se tokom prvog dela „Biznis modeling“ radionice upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji se mogu primeniti u društvenom preduzetništvu. U drugom delu radionice, delegati imaju priliku da primene naučeno, tako što popunjavaju Biznis model kanvas, čime preciznije razvijaju svoje ideje.

Radionice "Biznis planiranje"

Na radionici „Biznis planiranje“ učesnici savladavaju teoretske okvire biznis planiranja i razvijaju konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close