Navigation

Često postavljana pitanja

Koja je tvoja ideja?


→ Ne znam da li je moja ideja dovoljno dobra da se prijavim. Šta da radim?

Obavezno se prijavi! Učešćem u Social Impact Award programu ne možeš ništa izgubiti, a radionice i kontakt sa drugim učesnicima ti može pomoći da konkretizuješ svoju ideju. Pogotovo ako je tvoja ideja mlada, nagrada ti pruža dobru priliku da je razviješ.

A čak i ideje koje su u veoma ranoj fazi razvoja mogu da osvoje Social Impact Award – dok god su dobre i dobro promišljene, uz tim koji ima snage da ih implementira.

→ Nemam ideju, ali me interesuju tema i takmičenje. Da li svejedno mogu da prisustvujem radionicama, kick-off događaju i ceremoniji dodele nagrada, bez registracije?

Da! Pridruži nam se na svim Social Impact Award događajima. Svaka radionica, Kick-off i ceremonija dodele nagrada su potpuno besplatni i bilo bi nam zadovoljstvo da baš tebe ugostimo!

Registracija nije obavezna, ali bi nam veoma značila zbog planiranja.

→ Šta se dešava nakog što prijavim svoju ideju?

Sva prava na ideju kojom apliciraš naravno ostaju u tvojim rukama. Mi ćemo objaviti kratak opis na našem sajtu i sačuvati je u našim publikacijama i objavama za medije, tako da tvoja ideja može da inspiriše tvoje vršnjake, ali i druge ljude (medije, potencijalne partnere, volontere).

→ Kada se proglašavaju pobednici?

Proglašenje pobednika će se odigrati na Ceremoniji dodele nagrada 14. oktobra 2021. Više detalja biće objavljeno unapred na www.serbia.socialimpactaward.net.

→ Da li smem da prijavim više od jednog projekta?

Da, smeš, bilo kao individua ili tim. Ipak, svaka aplikacija mora da ima dobro definisan projekat i da ima kompletno popunjenu prijavu (pogledaj Vodič za apliciranje ).

→ Koje su moje obaveze ukoliko postanem Social Impact Award finalista?

Ako postaneš SIA finalista, imaš obavezu da posvetiš veći deo svog leta (od jula do septembra 2021.) svom projektu. Ovo uključuje – razvoj biznis modela i koncepta, prototipiranje i prve korake u implementaciji (u zavisnosti od stepena razvoja ideje). Pružamo ti prostor za rad, organizujemo radionice i webinare za tebe i tvoj tim i obezbeđujemo ti malu stupendiju za prototipiranje.

→ Koje su moje obaveze ukoliko postanem Social Impact Award pobednik?

Kao pobednik Social Impact Award obavezuješ se da ćeš učestvovati na SIA Samitu u novembru 2021. kako bi predstavio razvoj svoje ideje ispred cele SIA međunarodne zajednice. Ovde ponovo imaš priliku da inspirišeš druge i uveriš ih u snagu svog projekta. Novčana nagrada ti se dostavlja nakon dostavljanja plana rada i finansijskog plana.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close