1. Naslovna strana
 2. Partnerstva
 3. Finansijska partnerstva

Finansijska partnerstva

Težimo da uspostavimo dugoročnu saradnju sa partnerima iz javnog i privatnog sektora. Naši partneri su ključni deo ispunjavanja misije programa.

Social Impact Award je jedna od najvećih zajednica društvenih inovatora u ranooj fazi razvoja u svetu i nezavisna globalna organizacija osnovana kao društveni poduhvat sa statusom nevladine organizacije. Sarađujemo sa širokim spektrom organizacija i entiteta, kao što su fondacije, javne institucije i korporacije, koje dele našu viziju sveta u kojem mladi ljudi ostvaruju svoj potencijal kao pokretači promene.

Vrste partnerstava

Sva naši partnerstva su stvorena na osnovu zajedničkih interesa i zajedničke misije nas i naših partnera, kao i na osnovu poverenja i transparentnih odnosa. Radimo sa dva tipa partnerskih modela:

 • Jednokratna partnerstva: finansirate specifičnu aktivnost jednom bez učešća ili podrške u implementaciji aktivnosti.
 • Dugoročna partnerstva: imate jaku želju za kreiranjem specifične aktivnosti na osnovu vaših ciljeva. Za to angažujete svoju mrežu i eksperte pre, tokom i nakon implementacije aktivnosti. Želite postati deo našeg putovanja dugoročno kako bismo sve realizovali i procenili uticaj našeg partnerstva.

Vrednost partnerstva sa nama zavisi od toga kako poslujete i šta je fokus vašeg poslovanje. Možemo kreirati partnerstva sa fokusom na nekoliko SIA vrednosti u sva četiri naša polja uticaja:

 • Svest: Uključite se u našu zajednicu i predstavite svoj brend kao brend koji je vođen svrhom i aktivnim rešavanjem najvećih problema našeg vremena.
 • Obrazovanje: Prenesite mladima veštine koje nisu potrebne samo za izgradnju uspešnih društvenih preduzeća, već su ključne za dalju inovaciju u svim sektorima društva.
 • Podrška: Uz našu pomoć pretvorite najinovativnije ideje u uspešna društvena preduzeća sa sistemskim i trajnim uticajem.
 • Zajednica: Izgradite ekosisteme za društvene preduzetnike širom sveta doprinoseći vašom stručnošću našoj mreži organizacija, inovacija u ranoj fazi razvoja i uspešnih alumni preduzeća.

Naši partneri

Podaci o uticaju

 • Internacionalna Zajednica
  246 Društveni inovatori koji su izgradili svoje biznise od pokretanja inkubacije 2015. godine.
 • Izgradnja Ekosistema
  31 Organizacije iz celog sveta sa kojima je SIA sklopila partnerstva
 • Internacionalna Prisutnost
  18 Zemlje koje su učestvovale u SIA programu

Uticaj koji smo ostvarili

Od 2009. godine, SIA je podržala hiljade mladih pokretača promena iz više od 25 zemalja.

Saznaj više

Iskustvo naših partnera

 • Celokupno SIA iskustvo i pozitivan osećaj koji smo stekli svi koji smo učetvovali na programu – od trenera, mentora, članova žirija i ostalih koji su učestvovali u drugim ulogama dalo je energije nazad nama koji smo učestvovali u procesu. Shvatamo da je ta razmena znanja i iskustva obostrana, tj. da i mi učimo od mladih i da je mnogo bitno da vidimo čemu oni streme i šta je njima važno.

  Marija Mutić CSR and Communication Expert Erste Bank Srbija

Kontaktiraj nas

Svaka uspešna priča počinje razgovorom. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našem radu i mogućnostima za saradnju.