Navigation

Adecco

3 oblasti u kojima je stručna

Prodaja
Pregovaranje
Networking

3 oblasti oko kojih je strastvena

Prodajni targeti
Lični razvoj
Društveno preduzetništvo

Jelena Ivić

Nakon završetka Filološkog fakulteta, prvo radno iskustvo stiče u kompaniji "Adecco" gde je po završetku stručne prakse, angažovana na odgovornim poslovima administracije i selekcije kadrova. Kao koordinatorka benefit programa za zaposlene, ispregovarala je preko 70 partnerstava sa vodećim kompanijama u Srbiji i razvila veštine komunikacije, pregovaranja i prodaje.

Honorarno je bila angažovana i kao asistentkinja u sektoru finansija kompanije „Ericsson“. Tokom studiranja angažovala se u studentskim organizacijama (AIESEC, OSSI) i pohađala seminare na temu razvoja karijere, motivisanja i nagrađivanja zaposlenih.

Poseduje FEFA sertifikat za upravljanje EU projektima, kao i iskustvo u organizaciji događaja i protokola za visoke zvanice. Učesnica je programa "Podeli svoje znanje - postani mentorka" i jedna je od osnivačica alumni kluba ovog programa.

Poslednje dve godine aktivno se bavi B2B prodajom i usavršavanjem na tom polju. Zaposlena je kao Account Manager u kompaniji "Adecco" i zadužena je za saradnju sa velikim brojem multinacionalnih i lokalnih kompanija.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close