1. Naslovna strana
 2. Partnerstva
 3. Nefinansijska partnerstva

Nefinansijska partnerstva

Izazovi koje rešavamo u okviru Social Impact Award zahtevaju duboku saradnju kako unutar, tako i između sektora. Težimo da izgradimo snažnu mrežu partnerstava koja mogu ubrzati razvoj nacionalnih ekosistema društvenog preduzetništva.

Izazovi koje rešavamo u okviru Social Impact Award zahtevaju duboku saradnju kako unutar, tako i između sektora. Težimo da izgradimo snažnu mrežu partnerstava koja mogu ubrzati razvoj nacionalnih ekosistema društvenog preduzetništva. Trenutno sarađujemo sa preko 1000 partnera širom sveta iz svih sektora društva, uključujući univerzitete, javne agencije, ministarstva, korporacije, međunarodne institucije i mnoge druge.

Vrste partnerstava

SIA podržava različite vrste partnerstava. Kao deo naše trenutne strategije, želimo da izgradimo partnerstva oko sledećih ciljeva:

 • Širenje svesti: inspirišemo mlade talente da se uključe u društveno preduzetništvo kao priliku za rešavanje ključnih društvenih izazova. Na primer, dobrodošli su partneri sa sličnom publikom zainteresovanom za međusobno promovisanje.
 • Online obrazovanje: osnažujemo mlade talente kroz pažljivo osmišljene i pristupačne formate obrazovanja da razviju svoj potencijal kao inovatori i preduzetnici. Na primer, ako razvijate interaktivni i visokokvalitetni obrazovni sadržaj, nudimo da ga integrišemo u naše mogućnosti učenja.
 • Alternativne karijerne mogućnosti: učesnicima koji se ne osećaju spremnim da preuzmu ulogu osnivača socijalnog preduzeća pružamo druge karijerne opcije u oblasti socijalnog preduzetništva. Na primer, ako pokrećete program praksi, možemo da ih promovišemo među našim učesnicima.
 • Podrška alumnijima: pomažemo u izgradnji eko-sistema bivših finalista i pobednika SIA-e kako bi se omogućio njihov dugoročni razvoj i održivost. Na primer, ako pokrećete programe podrške za socijalne preduzetnike, nudimo da ih integrišemo u naše aktivnosti zajednice.

Partneri ovogodišnjeg Social Impact Award programa

Podaci o uticaju

 • Organski Reach
  3,6M Organski reach prošlogodišnjeg sadržaja na mrežama
 • Artboard 5
  Učešće Mladih
  9.000+ Učesnici globalnih radionica i događaja na prošlogodišnjem izdanju SIA-e.
 • Priprema Biznisa
  181 Biznisi iz celog sveta koji su prošli SIA inkubacije prošle godine.
 • Globalni Uticaj
  76 Svi biznisi koji su prošli SIA program inkubacije

Naš uticaj

Od 2009. godine, SIA je podržala hiljade mladih pokretača promene u više od 25 zemalja.

Saznaj više o uticaju koji smo ostvarili

Kontaktiraj nas

Svaka uspešna priča počinje razgovorom. Kontaktirajte nas da saznate više o našem radu i mogućnostima za saradnju.