1. Naslovna strana
  2. Prijavi se!
  3. O Social Impact Award nagradi

Kako da osvojiš SIA nagradu?

Najperspektivniji projekti dobijaju Social Impact Award nagradu. Naša međunarodno priznata nagrada će dati tvom projektu vidljivost, prilike za partnerstvo i pred-seed finansiranje.

Social Impact Award povezuje najperspektivnije preduzetničke poduhvate sa različitim stejkholderima kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Dobitnici nagrade takođe dobijaju jednokratnu investiciju i pristup godišnjem SIA samitu, međunarodnom okupljanju socijalnih preduzetnika iz svih SIA zemalja.

2011. godine smo osmislili Community Award sa ciljem nagrađivanja ideja od strane publike. Poduhvati koji dobiju najveći broj glasova u svojoj zemlji tokom godišnjeg Community glasanja dobijaju ovu nagradu, koja im daje međunarodnu vidljivost.

Učesnici inkubacije automatski se smatraju potencijalnim dobitnicima Social Impact nagrade. Nagradu mogu dobiti samo učesnici koji prođu kroz naš inkubacioni program.

Radi na svom biznisu

Proces inkubacije pruža svu podršku koja ti je potrebna da izgradiš svoje društveno preduzeće.

Saznaj više

Iskustva prethodnih SIA pobednika

  • Ovakvih projekata i takmičenja treba da bude što više da bi se promovisale ideje koje rešavaju društvene probleme. Mladima bih poručio da uvek razmišljaju o problemima sa kojima se susreću, o njihovim rešenjima, da se međusobno povezuju i udružuju i konkurišu na ovakvim programima kako bi kroz timski rad a uz podršku mentora i eksperata došli do kreativnih rešenja.

    Jury Member Zoran Rakićević Associate Professor in Operations management, PhD in Production planning University of Belgrade – Faculty of Organizational Sciences
  • Celokupno SIA iskustvo i pozitivan osećaj koji smo stekli svi koji smo učetvovali na programu – od trenera, mentora, članova žirija i ostalih koji su učestvovali u drugim ulogama dalo je energije nazad nama koji smo učestvovali u procesu. Shvatamo da je ta razmena znanja i iskustva obostrana, tj. da i mi učimo od mladih i da je mnogo bitno da vidimo čemu oni streme i šta je njima važno.

    Marija Mutić CSR and Communication Expert Erste Bank Srbija

Upoznaj SIA alumniste

Imaćeš mnogo prilika za povezivanje sa našom alumni zajednicom.

Saznaj više

Partneri