Navigation

Bečki univerzitet za ekonomiju i biznis

Bečki univerzitet za ekonomiju i biznis je jedan od najvećih univerziteta u Austriji, sa preko 700 istraživača i 23.000 studenata. U okviru WU Vienna, Social Impact Award je koordinisan od strane Centra za Društveno Preduzetništvo. Cilj Centra je da istražuje mlado polje društvenog preduzetništva u Austriji i centralnoj i istočnoj Evropi i da pruži ekspertizu i podršku zainteresovanim akterima.


Western Balkans Fund - WBF

WBF je međunarodna organizacija osnovana od strane vlada Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Severne Makedonije, Crne Gore i Srbije. Pokretanje ovakve sveobuhvatne regionalne incijative smatra se jasnim znakom novog duha saradnje na prostoru Balkana.
WBF teži promociji saradnje i zajedničkih vrednosti među građanima i građankama i civilnim društvom, kroz finansiranje malih i srednjih projekata u sledećim ključnim oblastima: održivi ekonomski razvoj; obrazovne razmene i saradnja; saradnja u kulturi.
Mladi, prekogranična saradnja, evropske integracije i rodna ravnopravnost su važne teme koje pokrivaju sve navedene ključne oblasti.

*This designation is without prejudice to positions on status, and is in line with UNSCR 1244 and the ICJ Opinion on the Kosovo Declaration of Independence


Erste Stiftung

ERSTE fondacija se razvila iz Erste Oesterreichische Spar-Casse, prve austrijske štedionice, 2003. godine. Trenutno, ERSTE Fondacija je glavni akcionar Erste Grupe. To je efikasan partner jakog i pouzdanog civilnog društva u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Fondacija ulaže deo svojih dividendi u podršku civilnom društvu, uključivanju socijalno ugroženih grupa i savremenu i društveno angažovanu umetnost. ERSTE Fondacija nudi inspirativne modele uspešne društvene integracije i kulturnih inovacija kako bi se stimulisalo angažovanje drugih, kao primer dobre prakse i kao referenca za partnerstva sa drugim akterima.


Coca-Cola Hellenic Bottling Company Srbija

Coca-Cola sistem u Srbiji, koji čine kompanije Coca-Cola i Coca-Cola HBC Srbija, prisutan je u našoj zemlji od 1997. godine. Coca-Cola HBC je partnerska punionica kompanije Coca-Cola. Partner Social Impact Award Srbija od samog početka 2015. godine, Coca-Cola HBC Srbija pruža podršku u svim fazama programa, od radionica, preko inkubacije do nagrada.


Erste Banka Srbija

Erste Banka je nastala 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. U Srbiji posluje od sredine 2005. godine kada je preuzela većinski deo akcija Novosadske banke, najstarije finansijske institucije u našoj zemlji, osnovane 1864. godine. Fokus Erste Banke je na poslovanju sa stanovništvom, lokalnim zajednicama i malim i srednjim preduzećima. Partner Social Impact Award Srbija od samog početka 2015. godine, Erste Banka Srbija pruža podršku u svim fazama programa, od radionica, preko inkubacije do nagrada.


L’Oréal Adria Balkan

Kompanija koja već više od jednog veka posvećuje energiju i kompetecije jednom poslovanju: lepoti. Veruju da je lepota biznis bogat značenjem, jer omogućava svim pojedincima da izraze svoje ličnosti, steknu samopouzdanje i otvore se za druge. L’Oréal je posvećen održivosti, što pokazuje svojom sveobuhvatnom Sharing Beauty With All strategijom.
Partner SIA Srbija od 2018. u vidu finansijske podrške za najbolju održivu ideju.


Vip mobile

Vip mobile d.o.o. je privatni mobilni operator, vlasnik treće licence za mobilnu telefoniju u Srbiji za GSM i UMTS mreže i ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Vip mobile je član A1 Telekom Austrija Grupe vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope. Kompanija kroz niz različitih aktivnosti promoviše koncept društveno odgovornog preduzetništva.


Ambasada SAD u Srbiji

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji neguje bilateralnu saradnju između dve države i ima za cilj pružanje podrške Srbiji da napreduje u svojim evropskim težnjama.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close