Glasanje zajednice se završava za:
599415
DD
days
:
HH
hours
:
MM
min
:
SS
sec
Navigation

Bečki univerzitet za ekonomiju i biznis

Bečki univerzitet za ekonomiju i biznis je jedan od najvećih univerziteta u Austriji, sa preko 700 istraživača i 23.000 studenata. U okviru WU Vienna, Social Impact Award je koordinisan od strane Centra za Društveno Preduzetništvo. Cilj Centra je da istražuje mlado polje društvenog preduzetništva u Austriji i centralnoj i istočnoj Evropi i da pruži ekspertizu i podršku zainteresovanim akterima.


Impact Hub

U kratkim crtama: to je mesto koje inspiriše i podržava nova rešenja za najaktuelnije teme u svetu. Nalazi se u lepom, renoviranom potkrovlju u centru grada, ugrađen je u globalnu mreži ljudi i mesta posvećenih kreiranju pozitivnih promena, ispunjen svim alatima i dodacima koji su potrebni za realizaciju ideja koje kreiraju uticaj i razvoj novih poduhvata. Pojedinci i timovi rade na inicijativama za smanjenje siromaštva, energetska rešenja od recikliranih proizvoda, dizajn pristupi održivosti ili modnih brendova sa sociokulturološkom misijom. NVO organizuju strateške sastanke ovde ili kreativne radionice. Kompanije koriste prostor za nove ideje za razvoj njihove društvene korporativne odgovornosti. Događaji svih vrsta povezuju teoriju sa praksom, povezuju biznis i društvo, staro i mlado.


Erste Stiftung

ERSTE fondacija se razvila iz Erste Oesterreichische Spar-Casse, prve austrijske štedionice, 2003. godine. Trenutno, ERSTE Fondacija je glavni akcionar Erste Grupe. To je efikasan partner jakog i pouzdanog civilnog društva u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Fondacija ulaže deo svojih dividendi u podršku civilnom društvu, uključivanju socijalno ugroženih grupa i savremenu i društveno angažovanu umetnost. ERSTE Fondacija nudi inspirativne modele uspešne društvene integracije i kulturnih inovacija kako bi se stimulisalo angažovanje drugih, kao primer dobre prakse i kao referenca za partnerstva sa drugim akterima.


Coca-Cola Hellenic Bottling Company Srbija

Coca-Cola sistem u Srbiji, koji čine kompanije Coca-Cola i Coca-Cola HBC Srbija, prisutan je u našoj zemlji od 1997. godine. Coca-Cola HBC je partnerska punionica kompanije Coca-Cola. Partner Social Impact Award Srbija od samog početka 2015. godine, Coca-Cola HBC Srbija pruža podršku u svim fazama programa, od radionica, preko inkubacije do nagrada.


Erste Banka Srbija

Erste Banka je nastala 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. U Srbiji posluje od sredine 2005. godine kada je preuzela većinski deo akcija Novosadske banke, najstarije finansijske institucije u našoj zemlji, osnovane 1864. godine. Fokus Erste Banke je na poslovanju sa stanovništvom, lokalnim zajednicama i malim i srednjim preduzećima. Partner Social Impact Award Srbija od samog početka 2015. godine, Erste Banka Srbija pruža podršku u svim fazama programa, od radionica, preko inkubacije do nagrada.


Austrijska razvojna agencija

Borba protiv siromaštva, obezbeđivanje mira i očuvanje životne sredine: Ovo su tri glavna pitanja Austrijske razvojne agencije (ADA), operativne jedinice Austrijske razvojne saradnje. ADA finansira oko 650 projekata i programa godišnje sa ukupno 500 miliona evra za poboljšanje uslova života u zemljama u razvoju. ADA je strateški partner Social Impact Award u izgradnji ekosistema za socijalno preduzetništvo na zapadnom Balkanu, tj. u sledećim zemljama: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji i Makedoniji


L’Oréal Adria Balkan

Kompanija koja već više od jednog veka posvećuje energiju i kompetecije jednom poslovanju: lepoti. Veruju da je lepota biznis bogat značenjem, jer omogućava svim pojedincima da izraze svoje ličnosti, steknu samopouzdanje i otvore se za druge. L’Oréal je posvećen održivosti, što pokazuje svojom sveobuhvatnom Sharing Beauty With All strategijom.
Partner SIA Srbija od 2018. u vidu finansijske podrške za najbolju održivu ideju.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close