Navigation

Smart Kolektiv

Smart kolektiv je nezavisna, neprofitna organizacija osnovana 2003. godine u Beogradu. Pionir je promovisanja koncepta društveno odgovornog poslovanja i razvoja socijalnog preduzetništva u Srbiji.
Polazeći od ideje povezivanja biznisa i društva, Smart kolektiv nalazi načine da se iskustva i logika biznisa primene u rešavanju društvenih problema, pomaže kompanijama da artikulisano i strateški sarađuju sa zajednicom, a raznim društvenim grupama da zainteresuju poslovni svet za svoje potrebe i inicijative i postanu inovativnije, efikasnije i održivije.


Startit

Startit Centri su mesta namenjena deljenju znanja, podsticanju inovacija i širenju inspiracije, namenjena domaćoj IT zajednici i svima koji žele da postanu njen deo. Na osam lokacija širom Srbije, zajedno sa partnerima organizujemu edukativne, informativne, mentorske i druge programe — većina ovih programa je besplatna i otvorena za učešće svim zainteresovanima.


New Leaders

Projekat AIESECa - globalne platforme koja omogućava mladim ljudima da istraže i razviju svoj liderski potencijal, Novi Lideri nastao je sa ciljem da mlade širom Srbije podstakne da postanu aktivni članovi društva i utiču na pozitivne promene u svom okruženju. Budući da AIESEC postoji u preko 120 zemalja, uvek nastoji da prati globalne trendove koji utiču na društvo u Srbiji, pa će ove godine projekat Novi Lideri biti okrenut osvešćivanju mladih po pitanju inicijative Ujedinjenih Nacija da do 2030. godine poboljša kvalitet života svih ljudi na planeti formiranjem Ciljeva održivog razvoja. U skladu sa tim, tema konferencije biće “Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu”.


Laguna

Izdavačka kuća Laguna godišnje objavi preko tri stotine naslova, što je čini jednom od najvećih izdavačkih u zemlji i regionu. U nastojanju da preuzme deo vlastite odgovornosti Laguna je zauzela stratešku orijentaciju kontinuiranog ulaganja u lokalnu zajednicu i lokalne projekte. Ova strategija ogleda se u konkretnim akcijama koje imaju za cilj unapređenje zdravog i pozitivnog radnog okruženja ali i šire – formiranje podsticajnih uslova za rast i razvoj naših najmlađih, zaštitu prirodnog okruženja, promociju kulturnog stvaralaštva i očuvanje zdravlja.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close