Navigation

Social Impact Award je edukativni program koji se sastoji od više od 30 radionica koje će biti održane u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Po 6 radionica u Beogradu, Nišu i Novom Sadu i 5 radionica u Kragujevcu.


Sadržaj radionica


Kick off

Ova radionica je zamišljena kao upoznavanje studenata sa samim konceptom projekta i društvenog preduzetništva. Na njoj će studenti imati priliku da saznaju kako je nastao projekat, koja je njegova dinamika i biće u prilici da čuju ideje koje su već prošle kroz SIA program i na taj način se inspirišu.

Idea generation

Na ovoj radionici učesnici se upoznaju sa društvenim preduzetništvom i ulaze u njegovu suštinu i terminologiju. Nakon toga delegati pronalaze probleme u svom okruženju i prolaze kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća.

Skini radionicu Fabrika Ideja (Idea Generation)

Business modeling

Učesnici se, tokom prvog dela Business modeling radionice, upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji se mogu primeniti u društvenom preduzetništvu. U drugom delu radionice, delegati imaju priliku da primene naučeno, tako što popunjavaju Canvas biznis model, čime preciznije razvijaju ideju osmišljenu na prethodnoj radionici.

Skini radionicu Biznis Modeli (Business Modelling)


Business planning

Na radionici Business planning se znanje, stečeno na prethodnim radionicama, konkretizuje time što se, nakon što se delegati upoznaju sa teoretskim okvirima biznis planiranja, razvija konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.

Skini radionicu Biznis Planiranje (Business Planning)

Pitching

Učesnici će na ovoj radionici poraditi na veštinama prezentovanja svojih ideja široj zajednici ali i potencijalnim investitorima.

Skini radionicu Pitching

Meet the entrepreneurs

Učesnici će na ovoj radionici imati priliku da upoznaju društvene preduzetnike i članove žirija, koji će davati stručno mišljenje o idejama pristiglim na konkurs. Ovom prilikom, preduzetnici i žiri će staviti svoje znanje na raspolaganje i pomoći će svim zainteresovanim delegatima u daljem razvoju njihove biznis ideje.Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close