Glasanje zajednice se završava za:
601413
DD
days
:
HH
hours
:
MM
min
:
SS
sec
Navigation

Social Impact Award (SIA) Srbija proglašen je za najinovativniji projekat u oblasti rešavanja društvenih problema u okviru Smart Start Social Innovation Challenge takmičenja!

Social Innovation Challenge je takmičenje za inovativne ideje u oblasti rešavanja društvenih problema koje se sprovodi u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj. Pobednik se određuje na osnovu onlajn glasanja, i u konkurenciji ideja iz Srbije, zahvaljujući velikoj podršci zajednice, projekat SIA Srbija je osvojio nagradu od 3.500€.

Naš cilj za 2017. godinu je da kroz SIA radionice prođe 500 mladih ljudi, da izaberemo 10 timova za proces inkubacije i obezbedimo početni kapital za 4 preduzetničke ideje. Zahvaljujući novcu od nagrade smo korak bliže ka ostvarenju ovog cilja. Hvala vam još jednom na ogromnoj podršci.

Kako smo iskoristili nagradu?

Novac od nagrade ćemo koristiti za održavanje jednodnevnih seminara i dvodnevnih #izazova u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Na ovoj stranici ćemo vas redovno obaveštavati o tome kako smo potrošili novac - jer ste VI i zaslužni što smo ga dobili!

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close