1. Naslovna strana
  2. Zajednica
  3. MEĐUNARODNI VIKEND SOCIJALNOG PREDUZETNIŠTVA

MEĐUNARODNI VIKEND SOCIJALNOG PREDUZETNIŠTVA

Oprobajte se u ulozi socijalnih preduzetnika i otkrijte svet socijalnog preduzetništva tokom interaktivne onlajn vikend radionice! International Social Impact Weekend  ti pruža međunarodno iskustvo u svetu socijalnog preduzetništva. Onlajn druženje […]

Oprobajte se u ulozi socijalnih preduzetnika i otkrijte svet socijalnog preduzetništva tokom interaktivne onlajn vikend radionice!

International Social Impact Weekend  ti pruža međunarodno iskustvo u svetu socijalnog preduzetništva. Onlajn druženje u trajanju od 2 i po dana, prepuno praktičnih sesija za izgradnju veština, inspirativnih razgovora uspešnih socijalnih preduzetnika, kao i mogućnosti umrežavanja.

Događaj je namenjen mladim ljudima bez prethodnog iskustva i znanja o toj oblasti, kao i mladima sa postojećom idejom za društveni poduhvat. Učesnici takođe dobijaju priliku da saznaju više o sledećim koracima SIA programa, uključujući naš međunarodno priznati program inkubacije i nagrade.

Družimo se od 16. do 18. aprila 2021. godine. Događaj će biti na engleskom jeziku.

Platforme koje ćemo koristiti:

Rok za prijavu je 12. april!

Zašto da se prijaviš?


–>
Potpuno je besplatno.

–>
Možeš se pridružiti sa timom ili sam/a, ukoliko imaš ideju za projekat ili bez nje.–>Imaš priliku da se povežeš sa vršnjacima i istomišljenicima širom sveta.

–> Iskusićeš interaktivne aktivnosti u malim grupama i dobijanje povratnih informacija od svojih vršnjaka i naših iskusnih facilitatora.

–> Biće puno inspiracije, zabavnih aktivnosti, vibracija zajednice, pa čak i nagrada!