1. Naslovna strana
  2. Zajednica
  3. O IDEJAMA KOJE MENJAJU DRUŠTVO

O IDEJAMA KOJE MENJAJU DRUŠTVO

Hajde da pričamo o idejama! Kako nastaju? Šta je potrebno kako bi se pretvorile u uspešne priče koje menjaju društvo na bolje? Koji su izazovi na tom putu? Ovo je […]

Hajde da pričamo o idejama! Kako nastaju? Šta je potrebno kako bi se pretvorile u uspešne priče koje menjaju društvo na bolje? Koji su izazovi na tom putu?

Ovo je tema o kojoj će naši panelisti govoriti na prvom Social Impact Award onlajn događaju „O idejama koje menjaju društvo“.

Nataša Vlajsavljević iz tima Kreni-promeni ispričaće kako su ideju da rešavaju probleme iz oblasti ekologije, ljudskih prava, ekonomske pravičnosti i demokratije pretvorili u moćnu zajednicu koja svakodnevno ujedinjuje ljude iz cele Srbije oko važnih tema.

Takođe, priču o stvaranju brenda kroz svakodnevnu saradnju sa prirodom, a kroz proizvodnju svežih i organskih proizvoda ispričaće nam Pavle Đorđević – osnivač Organele.

Moderatorka ovog događaja biće Sonja Dakić, preduzetnica i biznis mentorka sa višegodišnjim iskustvom na polju društvenog preduzetništva tj. “biznisa sa svrhom, idejama koje menjaju svet i donose radost u duši“.

Događaj će se održati putem livestream-a koji možete da pratite na našim YouTube i Facebook platformama.