1. Naslovna strana
  2. Zajednica
  3. Podrži SIA finaliste u trci za glasove zajednice!

Podrži SIA finaliste u trci za glasove zajednice!

Dovoljna je jedna osoba da pokrene lavinu dobrih promena. A šta tek može učiniti čitava zajednica ujedinjena oko istog cilja? Tokom prethodnih meseci naši finalisti su vredno radili na unapređivanju […]

Dovoljna je jedna osoba da pokrene lavinu dobrih promena. A šta tek može učiniti čitava zajednica ujedinjena oko istog cilja?

Tokom prethodnih meseci naši finalisti su vredno radili na unapređivanju ideja koje rešavaju neki od najvažnijih lokalnih i svetskih problema. Njihove želje, ideje i motivaciju spakovali su u videe sa željom da se predstave vama – publici čija podrška im je neophodna tokom Glasanja zajednice.

Šta je glasanje zajednice?

Glasanje zajednice je prilika da publika odabere jednog od četiri pobednika Social Impact Award programa i omogući pobedničkom timu nastavak mentorstva i prisustvo na SIA Summit-u.

Kada i kako mogu da glasam?

Korak 1: Poseti https://serbia.socialimpactaward.net/ i odgledaj snimke svih finalista.

Korak 2: Nakon što odabereš omiljeni tim, možeš glasati dodavanjem tog tima u Voting Bulletin ili ćeš klikom na video tima za koji glasaš dobiti opciju Vote.

Korak 3: Registruj se jednim klikom putem nekog od naloga na socijalnim platformama.

Korak 4: Pozovi prijatelje da glasaju!

Glasanje je u toku i trajaće do 4. oktobra i zato te pozivamo da glasanjem omogućiš omiljenom timu da njihovu inovativnu ideje sprovedu u delo!