• Pozivamo te na SIA dodelu nagrada

  Celokupan trud koji su naši finalisti uložili u unapređivanje projekata svode se na jedan trenutak – finalno veče Social Impact Award programa i dodelu nagrada. Tada će svi imati priliku da pred žirijem i publikom predstave svoje ideje i pokažu na čemu su radili protekla tri meseca. Takođe, to je prilika da se publika upozna sa mladim inovatorima koji sopstvenim idejama pomeraju granice socijalnog preduzetništva na našim prostorima.

  I zato te pozivamo 6. oktobra u Kvaku 22 (Ruzveltova 39) sa početkom u 18h da nam se priključiš na događaju godine – proglašenju SIA pobednika.

  Naši finalisti su mesecima unazad radili sa mentorima na inovativnim rešenjima za neke od najvećih problema današnjice: nejednakost u društvu, električni i plastični otpad, ekološki i drugi problemi. Već sada možeš videti ko su naši finalisti, i omogućiti omiljenoj ideji da dobije Glas zajednice tako što ćeš za istu glasati na sledećem linku: https://serbia.socialimpactaward.net/

  Timovi nagrađeni od strane žirija osvojiće finansijsku podršku i učešće na internacionalnoj konferenciji Social Impact Award Summit.

  Pridruži nam se i daj podršku ovim mladim i sjajnim inovatorima.

  Događaj je potpuno besplatan i otvorenog tipa, uz poštovanje svih propisanih mera.

  Vidimo se!

Leave a reply.