1. Naslovna strana
  2. Zajednica
  3. Priče socijalnih preduzetnika - dođite da ih čujete!

Priče socijalnih preduzetnika – dođite da ih čujete!

Polećemo! Kao što smo najavili, SIA finalisti narednog vikenda svečano ulaze u proces inkubacije iz koga bi na kraju leta trebalo da izađu sa gotovim, razvijenim biznis planovima i – […]

Polećemo!

Kao što smo najavili, SIA finalisti narednog vikenda svečano ulaze u proces inkubacije iz koga bi na kraju leta trebalo da izađu sa gotovim, razvijenim biznis planovima i – potencijalno – nagradama u rukama.

U to ime, u subotu 7. jula u 18h pozivamo sve vas da prisustvujete meetup-u u ICT Hub-u, u ulici Kralja Milana 10.

Ako vas zanima tema društvenog preduzetništva, ako ste planirali da se prijavite na Social Impact Award pa ste iz nekog razloga odustali, ako želite, ali oklevate da se upustite u preduzetničke vode, ako vam treba inspiracija, ako imate pitanja a ne znate kome da ih postavite, ako nemate pitanja a želite da ih imate, ako ste samo radoznali i zanima vas ova tema…dobrodošli ste! Imaćete prilike da upoznate finaliste i njihove ideje i čujete priče pokretača veoma uspešnih (i zanimljivih!) socijalno orijentisanih projekata. Za vas (i sa vama) će govoriti:

 

1. Mario Milaković, pokretač projekta Super Bake, koji okuplja penzionerke koje znaju i vole da prave kolače sa ciljem otvaranja poslastičarnice, razvijanja društvenog života i dodatne zarade za penzionere.

 

 

2. Anđela Kocić, pobednica SIA 2017 i vođa projekta HearO, naočara za bezbednost gluvih osoba u saobraćaju.

 

 

 

3. Dragana Jovčić, osnivačica portala Uradi-Zaradi, jedine platforme koja povezuje ljude kojima treba pomoć oko svakodnevnih obaveza i ljude koji su spremni da oko njih pomognu (i zarade!)

 

 

4. Anja Čarapić – Osnivačica UrbiGo pametne bašte, projekta sa kojim je pobedila na SIA 2017 konkursu.

 

 

Očekujemo vas, da se upoznamo, družimo i predstavimo vam naše nove mlade nade. Potvrdi nam svoje prisustvo prijavom putem linka: https://goo.gl/forms/bnTbHZOt728nYtSs2

Vidimo se u subotu!

Vaš SIA Serbia tim