1. Naslovna strana
  2. Zajednica
  3. SJAJNE VESTI: Produžen rok za podnošenje prijava na Social Impact Award

SJAJNE VESTI: Produžen rok za podnošenje prijava na Social Impact Award

Rok za prijavu biznis ideja na Social Impact Award (SIA), najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva, produžen je do 6. juna u podne. Prijavljeni timovi boriće se za paket podrške […]

Rok za prijavu biznis ideja na Social Impact Award (SIA), najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva, produžen je do 6. juna u podne. Prijavljeni timovi boriće se za paket podrške za pokretanje sopstvenog „dobrog“ biznisa i priliku da učestvuju u međunarodnoj konferenciji.

Organizacija Razlivalište već treću godinu u nizu sprovodi Social Impact Award program u cilju promocije ideje društvenog preduzetništva među mladima u Srbiji i pružanje podrške u njihovim prvim preduzetničkim poduhvatima.

U okviru programa otvoren je konkurs za prijavu biznis modela od kojih će 10 izabranih finalista proći kroz tromesečni period razvoja biznis ideje. Nakon toga, stručni žiri će na osnovu tri kriterijuma (društveni uticaj, inovativnost i izvodljivost ideje) izabrati 3 pobednička biznis modela. Pobednici će biti nagrađeni početnim kapitalom od 1.500€, učešćem na međunarodnoj SIA konferenciju u Beogradu i daljom mentorskom podrškom u osnivanju svog društvenog preduzeća. Jedan od preostalih sedam finalista će nakon onlajn glasanja zajednice biti proglašen za četvrtog pobednika i takođe dobiti priliku da učestvuje na međunarodnoj SIA konferenciji u Beogradu.

Zbog velikog interesovanja i potrebe da omogućimo što većem broju mladih da podnesu svoje prijave, konkurs je produžen i biće otvoren sve do 6. juna u podne za sve zainteresovane uzrasta od 14 do 30 godina.

Preostali uslovi konkursa i detaljna uputstva za apliciranje dostupna su u SIA Vodiču za apliciranje, dok je prijavu moguće popuniti na ovom linku.

Radujemo se tvojoj ideji za biznis koji stvari menja na bolje!

Odvaži se i #zaSIAj!