1. Naslovna strana
 2. Prijavi se!

Postani i ti društveni preduzetnik

Social Impact Award program pomaže mladima da otkriju polje društvenog preduzetništva i da naprave svoje prve korake ka izgradnji društvenog biznisa. Od 2009. godine, podržao je mlade društvene preduzetnike u više od 25 zemalja.

 • Artboard 5
  Učešće na sesijama
  1060 Ukupan broj učesnika na globalnim radionicama i događajima od osnivanja SIA-e 2009. godine.
 • Aplikacije za SIA inkubaciju
  395 Prijave za inkubacijuj od osnivanja SIA-e 2009. godine.

Discovery faza

Istraži svet društvenog preduzetništva. Naši događaji i radionice pružiće ti sve alate koji su ti potrebni da naučiš o ovoj temi i pokreneš svoje društveno preduzeće.

Saznaj više

Prijavi se

Prijavi se na Social Impact Award inkubaciju i pretvori svoju ideju u uspešan društveni biznis. Prijava je jednostavna, a ovde smo spakovali sve najvažnije informacije koje ti trebaju za pripremu uspešne prijave.

Saznaj više

Inkubaciona faza

Napravi prve korake kao društveni preduzetnik u našoj inkubaciji. Ovo putovanje će ti pružiti sve resurse koji su ti potrebni da pretvoriš svoju ideju u uspešan biznis.

Saznaj više

O Social Impact Award nagradi

Najperspektivniji projekti dobijaju Social Impact Award nagradu. Naša međunarodno priznata nagrada će dati tvom projektu vidljivost, prilike za partnerstvo i pred-seed finansiranje.

Details

 • Globalni Uticaj
  76 Ukupan broj ideja koje su prošle SIA program.
 • Pre-seed Investiranje
  40500€ Ukupan novčani iznos nagrada dodeljen učesnicima inkubacije.

Alumni zajednica

Postani deo naše alumni zajednice. Imaćeš priliku da se povežeš sa našim lokalnim i internacionalnim alumni članovima i da se učiš od njih.

Details

Zašto postojimo?

Kako bismo sprovodili program koji aktivno sprovodi uticaj na društvo, morali smo da definišemo svoje „zašto“. Integrisali smo misiju i viziju projekta u sve aktivnosti koje sprovodimo.

Saznaj više