• SIA na Zapadnom Balkanu udružuje snage!

  Ove godine su SIA timovi iz regiona udružili snage!

  Social Impact Award konkurs za mlada društvena preduzeća je zatvoren 1. juna, nakon čega je žiri izabrao 10 timova finalista koji ulaze u tromesečni program inkubacije. Tokom inkubacije svaki tim dobija svog mentora i prolazi kroz različite radionice koje ga uče kako da istražuje tržište, formira svoj biznis model, napravi prototip proizvoda/usluge koje nudi.
  SIA se ne dešava samo u Srbiji, već u 20 zemalja Evrope, Azije i Afrike, a ove godine balkanski SIA timovi su odlučili da iskoriste prednosti bliskih ekosistema i naprave zajednički bootcam u Skoplju kojim će zvanično startovati SIA inkubacija 2019.
  Regionalni bootcamp će okupiti mlade društvene preduzetnike, SIA finaliste, iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova* i Makedonije. Tokom tri dana, oni će raditi na razvijanju svojih biznis ideja, postavljanju očekivanja i plana rada vezanih za program inkubacije, umrežavanju sa kolegama iz komšiluka.

  Vidimo se u Skoplju! 🙂

   

  * This designation is without prejudice to positions on status, and is in line with UNSCR 1244 and the ICJ Opinion on the Kosovo Declaration of Independence.