Navigation


Osnovne faze programa:

PRIJAVA NA KONKURS

Ova faza traje od marta do juna svake godine i tokom ovog perioda možeš da prijaviš svoju ideju. Ona obuhvata seriju besplatnih radionica kroz koje mladi dobijaju podršku za razvoj ideja i sticanje novih znanja, kao i priliku da se upoznaju sa lokalnom zajednicom društvenih preduzetnika.

INKUBACIJA

Nakon zatvaranja konkursa biramo 10 najboljih ideja koje će biti proglašene na našem sajtu. Finalisti ulaze u dalji proces inkubacije. Svaki tim dobija svog mentora / mentorku sa kojom radi u naredna tri meseca na razvoju svojih projekata. Pored toga, tokom inkubacije biće realizovane tematske radionice koje drže eksperti iz različitih oblasti.

DODELA NAGRADA POBEDNIČKIM TIMOVIMA

Proglasićemo četiri pobednička tima, stručni žiri bira tri tima koja osvajaju dalju mentorsku i finansijsku podršku u iznosu od 1.500 EUR, dok jedan tim odnosi titulu pobednika zajednice i osvaja dalju mentorsku podršku.


Koja je tvoja ideja?

10 timova ući će u finale - tromesečnu inkubaciju, tokom koje će moći da isprobaju svoje ideje.

To podrazumeva:
• Profesionalni akceleratorski program od jula do septembra 2021. godine
• Mentorsku podršku
• Radionice i vebinare

Od 10 finalista, 3 ideje izabrane od strane žirija biće nagrađene sa 1.500€ početnog kapitala, besplatnim učešćem na međunarodnoj konferenciji koja se ove godine održava onlajn i mentorskom podrškom. Dodatno, jednu nagradu dodeljuje publika putem onlajn glasanja zajednice, a nagrada podrazumeva učešće na međunarodnoj konferenciji i mentorsku podršku.

Ko?

Svi aplikanti moraju biti rođeni između 1991. i 2006. godine, bilo da apliciraju individualno ili kao tim.

Šta?

*Postojeće ideje mogu da se prijave ukoliko su nastale nakon 1. januara 2020. godine.

* Projekti koji konkurišu ne smeju primiti formalnu start-up podršku pre konkurisanja. Pod formalnom start-up podrškom smatramo finansijsku podršku treće strane koja prelazi vrednost od 3.000€ (anđeoske investicije, grantovi, nagrade...)
* Projekti koji su se takmičili prethodnih godina, osim pobedničkih, mogu ponovo da konkurišu u narednoj godini ali sa drugim članovima tima.
* Učesnici iz prethodnih godina mogu opet da se priključe našem programu ukoliko ispunjavaju ostale kriterijume, ali sa drugom idejom.


Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close