Koga nominueš?

Tragamo za inovativnim i uticajnim rešenjima koja su sada važnija nego ikada! Upravo zato, moć odlučivanja pružamo našoj zajednici otvaranjem nominacija za inkubaciju Social Impact Award programa u Srbiji.

Šta je potrebno za nominaciju?

Kao član naše zajednice, možeš da nominuješ ideje / poduhvate u ranoj fazi razvoja za učešće u našem programu. Ideje / poduhvati mogu doći iz bilo koje oblasti ili industrije. Nakon što nominuješ nekoga, mi ćemo ga/je kontaktirati i upoznati je sa prilikom da kroz Social Impact Award program dobije stručnu mentorsku i finansijsku pomoć kako bi od njegove/njene ideje nastala uspešna preduzetnička priča.

Osvajanje karte za SIA Inkubaciju povećava šanse za uspeh socijalne ili ekološke ideje – više od 75% alumni projekata i dalje je aktivno četiri godine nakon što smo ih podržali. Individualno mentorstvo, radionice za izgradnju veština i elementi važni za građenje zajednice još više pomažu u formiranju temelja za budući uspeh.

Iako svi kandidati možda neće biti uspešni u svojim prijavama, oni će dobiti stručne povratne informacije o svojoj prijavi i dobiti poverenje u vašu nominaciju. Ohrabri nekoga da baš njegova/njena ideja bude 1 od 10 koja će dobiti ovo preduzetničko iskustvo i prijavi ga putem forme.⬇️

Nominacije