Navigation

KOGA NOMINUJEŠ?

Tragamo za inovativnim i uticajnim rešenjima koja su sada važnija nego ikada! Upravo zato, moć odlučivanja pružamo našoj zajednici otvaranjem nominacija za inkubaciju Social Impact Award programa u Srbiji. Kao član naše zajednice, možeš da nominuješ ideje / poduhvate u ranoj fazi razvoja za učešće u našem programu.

Ideje / poduhvati mogu doći iz bilo koje oblasti ili industrije. Zatim ćemo mi kontaktirati nominovane i pozvati ih da se prijave na naš program.Osvajanje karte za SIA Inkubaciju povećava šanse za uspeh socijalne ili ekološke ideje – više od 75% alumni projekata i dalje je aktivno četiri godine nakon što smo ih podržali. Individualno mentorstvo, radionice za izgradnju veština i elementi važni za građenje zajednice još više pomažu u formiranju temelja za budući uspeh.

Iako svi kandidati možda neće biti uspešni u svojim prijavama, oni će dobiti stručne povratne informacije o svojoj prijavi i dobiti poverenje u vašu nominaciju. Jednostavno popunite donji obrazac i pružite perspektivnim socijalnim preduzetnicima priliku da svoju ideju podignu na viši nivo!

 

NOMINACIJE - Social Impact Award

  • Ukoliko postoji website projekta / ideje - pošalji nam.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close